Noul Ford C-Max va fi disponibil in Romania in a doua jumatate a lui 2010

Data publicarii: 04-09-2009 | Auto

Ford va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt 2009 (17-29 septembrie) noul monovolum compact C-Max, modelul urmand sa fie comercializat in Romania in a doua jumatate a anului 2010, anunta importatorul Ford pentru Romania, Romcar.

Noul Ford C-Max imprumuta elemente de design de la conceptul Iosis Max, prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva.

Modelul va fi echipat cu noul motor pe benzina cu injectie directa Ford EcoBoost de 1,6 litri si dispune de sistemul de parcare paralela semiautomata si sistemul de detectare a unghiurilor moarte.

C-Max este primul model dintr-o noua generatie de vehicule globale dezvoltate pe noua platforma Ford pentru segmentul C, programata sa apara in urmatorii ani. Gama globala va include de asemenea noul Ford Focus, care urmeaza a fi lansat la sfarsitul anului 2010.

Romcar, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: