Cantaretul Tudor Chirila spera sa faca un profit de peste 10.000 euro, din speculatii cu actiuni BVB

Data publicarii: 05-09-2009 | Bursa

Cantaretul si actorul Tudor Chirila a scos la vanzare un pachet de 7.270 de actiuni ale Bursei de Valori Bucuresti (BVB), la un pret de 31 lei/unitate, dupa ce achizitionase in iulie titlurile la un pret de 25 lei, in cadrul ofertei de vanzare derulate de firma de brokeraj Trend Bacau.

In cazul in care va reusi sa vanda pachetul de actiuni, reprezentand 0,09% din capitalul Bursei, Chirila va obtine un profit de 43.620 lei (circa 10.300 euro), adica un randament de aproape 20%.

De asemenea, Bunea Anca Elena si societatea Firma lu' Tudor au scos la vanzare pachete similare de actiuni BVB, cumparate tot in cadrul ofertei Trend.

Casa de brokeraj Trend Bacau a vandut in iulie un pachet de 50.000 de titluri BVB, la 25 lei/unitate, cel mai mic pret de cand actiunile Bursei au inceput sa se tranzactioneze, oferta fiind suprasubscrisa de sapte ori.

Ulterior, firma de brokeraj din Bacau a mai scos la vanzare inca un pachet de actiuni BVB, la un pret mai mare, de 35 lei/unitate.

De asemenea, Cristian Sima a pus in august la vanzare un pachet de actiuni ale Bursei, la pretul de 30 lei, prin intermediul casei de brokeraj pe care o controleaza, WBS Romania, sperand sa obtina un profit de 20% prin rascumpararea titlurilor la un pret mai mic in viitor.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: