Marele lant international de retail SPAR intra in City Park Mall of Constanta

Data publicarii: 14-08-2006
City Park Mall of Constanta a ales drept operator de supermarket grupul olandez SPAR, unul din cele mai mari lanturi de retail din lume, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.  Grupul SPAR a fost fondat in anul 1932 in Olanda. "De SPAR" inseamna "bradul de Craciun", a carui reprezentare este si sigla magazinelor SPAR. La nivelul mondial, numarul total al magazinelor SPAR este de peste 15.000, cu o cifra de afaceri totala de 27,9 miliarde de euro in 2005, extins pe 4 continente in 34 de tari.

"Pozitionarea City Park Mall of Constanta este ideala pentru noi, iar conceptul este unul care raspunde valorilor SPAR. Managementul SPAR este orientat catre un demers unic: excelenta in serviciile asigurate consumatorului, iar supermarketul SPAR din cadrul City Park Mall va raspunde exigentelor consumatorilor din toate punctele de vedere. In Romania, precum si in toate locatiile SPAR din lume, clientii supermarket-urilor si hypermarket-urilor noastre vor regasi cele patru valori internationale: prospetime, raport excelent calitate/ pret, gama variata de produse si de servicii", precizeaza Rino Tizzanini, Director General al SPAR Romania.

Adrian Sandu, Retail Marketing Manager in cadrul Neocity Group, spune: “Trebuie sa recunosc ca nu a fost o alegere deloc usoara, deoarece majoritatea operatorilor internationali si locali de supermarket prezenti in Romania si-au manifestat interesul fata de City Park Mall of Constanta. Specialistii din cadrul SPAR au evaluat atat locatia, planurile cat si arhitectura City Park Mall, fapt ce a intrunit pe deplin asteptarile lor. In privinta mixului de chiriasi, acesta a fost atent selectionat. MARKS & SPENCER, SEPHORA, NAUTICA, ADIDAS, FOX, LEVI'S, BALIZZA, KFC, BIGOTTI, LEONARDO, YOKKO, CAVALIERE, LEE COOPER, ONLY FOR YOU, CELLINI, YOKO HAIR STUDIO, KENVELO sunt doar cateva dintre numele care au confirmat interesul prezentei in cadrul celor peste 120 de magazine ale City Park Mall of Constanta”.

Lucrarile in cadrul City Park Mall of Constanta se desfasoara in ritm sustinut, in vederea inaugurarii proiectului in vara anului 2007. Atuurile oferite – amplasamentul de exceptie, mixul de chiriasi, brandurile prestigioase care vor fi prezente, unele pentru prima data pe piata romaneasca – vor transforma City Park Mall of Constanta in "reperul comercial" al orasului, primul mall autentic si cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment.

“City Park Mall of Constanta, o investitie de peste 50 de milioane Euro, este doar unul din proiectele de investitii imobiliare ale Neocity Group in Romania. Neocity Group va dezvolta in perioada 2006 – 2009 si alte proiecte imobiliare, cu o valoare totala de 1 miliard de Euro, printre care: NeoPeninsula, Neopark, Neoforest, Neoresidence, Neocity Office III”, afirma domnul Shay Mor, Vice-Presedinte al Neocity Group Romania.

Neocity Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari care activeaza pe piata romaneasca. Grupul, care a intrat pe aceasta piata in 1999, a anticipat progresele pe care Romania le va inregistra pe piata imobiliara. Astazi, Romania este situata pe primul loc in lista proiectelor de investitii imobiliare ale Neocity Group, care se deruleaza in Israel, in tarile Europei Centrale si de Est (Cehia, Ungaria, Polonia), in Africa si Canada.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: