GE Money a promovat-o pe sefa de audit intern pe Romania intr-un post similar pentru Europa de Vest

Data publicarii: 11-09-2009 | HR/Cariere

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a General Electric, a anuntat ca Raluca Chiciu, responsabil de conformitate si audit intern pentru Romania, va ocupa incepand cu 1 octombrie o functie similara pentru afacerile din Europa de Vest.

Chiciu va fi indeplini aceasta functie pentru companiile financiare din cadrul GE din Franta, Italia, Spania, Portugalia si Olanda, avand biroul la Paris.

De asemenea, GE Money a numit doi membri noi in conducere, respectiv Thomas Keehan, Business Transformation Leader, si Radu Burghelea, Chief Information Officer (CIO), se arata in comunicat.

Chiciu are peste 10 ani de experienta in servicii bancare. Ea a inceput sa lucreze pentru GE Money Romania din martie 2007 ca Head of Compliance, iar mai tarziu si-a asumat noi responsabilitati pentru functia de audit intern. Anterior ocupase functia de Head of Compliance la ING Romania, se mai arata in comunicat.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare non-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit SA (specializata in credite ipotecare si imobiliare). De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare si din iunie 2008 folosesc brandul GE Money.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: