14.000 de euro pe luna - salariul sefilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor

Data publicarii: 15-09-2009 | Actualitate

Sef de institutie de stat, asta e bine sa fii in Romania. Castigi mii de euro pe luna salariu, fara prea multa bataie de cap. In situatia asta se afla sefii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Documente fiscale arata ca au luat anul trecut 14.000 de euro luna de luna.

Angela Toncescu e sefa Comisie de Supraveghere a Asigurarilor din iunie 2006. Are un mandat de cinci ani, care i-a adus un nivel de trai superior majoritatii romanilor. Numai anul trecut, Angela Toncescu a castigat 14.700 de euro pe luna. Lunile cela mai bune - ianuarie, aprilie si iulie. Angela Toncescu nu a putut fi contactata pentru comentarii.

Potrivit fisei fiscale, cel care da explicatii pentru salariile mari ale conducerii CSA, vicepresedintele Constantin Buzoianu a castigat si el anul trecut 14.200 de euro in fiecare luna.

Piata asigurarilor este supravegheata de o comisie formata dintr-un presedinte, doi vicepresedinti si patru membrii. Probabil si colegii Angelei Toncescu si ai lui Constantin Buzoianu au salarii la fel de mari. Toti sunt numiti de Parlament. Insa bugetul CSA este aprobat de institutie si nu si de vreo comisie de buget-finante a celor doua camere.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: