Noi solutii pentru a vinde casele: drive test cu locuinta. Daca nu-ti place, primesti banii inapoi

Data publicarii: 15-09-2009 | Imobiliare

Cu gandul de a atrage mai multi cumparatori, dezvoltatorii au venit cu tot felul de idei: de la masini, locuri de parcare, mobilier gratuit cadou pana la perioade de proba a locuintei.

Compania Impact SA a venit cu cea mai noua idee de promovare. Astfel, cei care vor sa-si cumpere un apartament in proiectul pe care il dezvolta in nordul Capitalei pot testa locuinta. Sistemul, numit habitest, este asemanator celui care se practica pe piata auto - drive test, doar ca se plateste un avans de 5% din valoarea apartamentului. "Astfel, pentru o locuinta de doua camere, suma este de 2.750 de euro, iar perioada de testare este de un weekend sau o saptamana. Initial, am vrut sa fie o perioada mai lunga de timp", a declarat pentru Gandul Florian Fugasin, directorul de comunicare al companiei.

Nu-ti place, primesti banii inapoi

Cei care vor sa testeze noile locuinte vor locui intr-un apartament similar celui ales pentru achizitie, gata mobilat, cu vesela, halate de baie, televizor, conexiune la internet si altele si isi pot da seama daca investitia se potriveste asteptarilor lor, dar si cat timp fac pana la locul de munca. Nemultumitilor li se vor da banii inapoi fara a fi perceputa o anume taxa.

"Acest sistem a fost folosit pentru angajatii companiei, dar si pentru cei care locuiau deja acolo si aveau musafiri pe care nu aveau unde sa-i cazeze si care ramaneau peste weekend in aceste apartamente. Pe baza unei recomandari, avem deja un caz de achizitie prin acest sistem", a mai declarat Fugasin.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: