Studiu: femeile pot tine un secret maxim doua zile

Data publicarii: 18-09-2009 | Lifestyle

Conform unei cercetari efectuate de oamenii de stiinta britanici, femeile pot tine un secret doar 47 ore si 15 minute, o proportie insemnata din participantele la studiu impartasind cele spuse de o alta persoana in mai putin de cinci ore, scrie Daily Mail.

Cercetarea a fost efecuata pe un esantion reprezentativ compus din 3.000 femei cu varste intre 18 si 65 de ani. 40% dintre participante nu au putut pastra tacere nici asupra informatiilor extrem de personale destainuite de un apropiat.

Mai mult de 50% au admis ca alcoolul le face mult mai vulnerabile propagarii secretelor altora, prietenii, sotii sau parintii fiind primii informati. Potrivit studiului, pe parcusul unei saptamani femeile aud in mod nemijlocit trei secrete, pe care le plaseaza, mai departe, cel putin unei alte persoane.

"Este oficial, femeile nu pot tine un secret. Nu conteaza cat de personala sau pretioasa este informatia aflata, in mai putin de 48 de ore devine publica", spune Michael Cox, directorul Wines of Chile, firma care a comandat studiul.

George Trifu