Cardurile Bancpost nu vor putea fi folosite sambata dimineata, intre orele 1:00 si 10:00

Data publicarii: 18-09-2009 | Finante-Banci

Cardurile emise de Bancpost nu vor putea fi folosite sambata dimineata, 19 septembrie, de la 1:00 la 10:00, ca urmare a lucrarilor de imbunatatire aduse sistemului informatic, a anuntat banca.

"Toate tranzactiile efectuate cu orice tip de card Bancpost, prin ATM-urile din reteaua bancii, precum si prin POS-urile Bancpost aflate la comercianti vor fi suspendate in cursul acestui interval de cateva ore, dupa miezul noptii. Totodata, aplicatia 'Fastbanking' a bancii, nu va fi functionala in tot acest interval de timp", se arata in comunicat.

Bancpost a precizat ca in acest week-end va efectua o prima etapa dintr-un proces amplu de imbunatatire a sistemului informatic.

Dupa efectiuarea acestor imbunatatiri, clientii Bancpost ar trebui sa isi poata plati facturile pentru serviciile de utilitate publica cu orice card de debit emis de Bancpost la toate bancomatele (ATM) din reteaua bancii.

Titularii de conturi prin care isi incaseaza salariile pe carduri emise de Bancpost vor putea efectua ordine de plata, plata facturilor de utilitati, rambursarea ratelor aferente creditelor acordate in lei si prin carduri de credit.

In plus, clientii Bancpost vor putea efectua retrageri de numerar la ghiseele bancii fara sa fie nevoie sa foloseasca in acest scop cardul de debit, se mai arata in comunicatul bancii.

Bancpost este membra a Eurobank EFG Group, care are o retea de peste 1.600 de sucursale si puncte de vanzare, precum si canale alternative de distributie.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: