Agency:Wiz, un nou tip de agentie full-service pe piata locala de publicitate

Data publicarii: 21-09-2009 | Media

Acest nou model de business permite clientilor sa stabileasca pretul pentru toate materialele de publicitate traditionala. Modelul este deja pus in practica pe pietele din Vest in diverse domenii, printre care si advertising-ul. Luna septembrie aduce pe piata romaneasca de advertising un nou tip de agentie full-service. Agency:Wiz propune un model de business adaptat contextului economic actual si noilor realitati care vor guverna de acum inainte relatiile dintre cumparatori (cerere) si ofertanti (oferta). Acest nou model de business le va permite clientilor sa stabileasca pretul pentru toate materialele de publicitate traditionala.

Schimbarea regulilor care stau la baza fluxului financiar

"Ne propunem sa schimbam regulile care stau acum la baza fluxului financiar dintre Agentie si Client, promovand un produs publicitar al carui pret este stabilit de insusi cumparatorul acestuia (clientul). O componenta importanta a modelului de business propus de Agency:Wiz este increderea in capacitatea clientului de a stabili valoarea serviciilor pe care le primeste", a declarat Lorena Manolica, co-fondator Agency:Wiz.

O noutate pe piata romaneasca, modelul financiar aflat la baza ofertei de servicii Agency:Wiz - "plateste cat valoreaza" - este deja pus in practica pe pietele vestice, in diverse domenii, precum: consultanta de vanzari, marketingul & trainingul de personal, piata restaurantelor, hotelurilor, publicatiilor si chiar a serviciilor de publicitate.  Pe langa acest model de business si oferta de servicii integrate, care imbina perfect publicitatea online (digitala) cu cea offline (traditionala), Agency:Wiz le ofera clientilor sai si consultanta strategica de marketing.

"Agency:Wiz a construit, pe criteriul avantajului de know-how, structural si geografic, o echipa integrata de profesionisti ai publicitatii traditionale si digitale, cu experienta in Europa si America de Nord. Rezultatul este un produs de marketing si publicitate la standarde vestice, focalizat pe ROI/rezultate", incheie Madalina Puni, co-fondator Agency:Wiz.

Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: