Razboi in mass-media din SUA. CNN, despre jurnalistii de la Fox News: Sunteti mincinosi!

Data publicarii: 21-09-2009 | Media

Probleme in mass-media din SUA. Doua dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune americane CNN si Fox News se afla intr-un adevarat razboi. Motivul: Fox News a acuzat CNN ca nu a relatat protestul care a avut loc pe 12 septembrie la Washington.

Rick Sanchez a vorbit in numele postului de stiri CNN, incercand sa lamureasca problema. Insa, lamurirea s-a transformat intr-un atac la adresa celor de la Fox News. Prezentatorul i-a facut pe jurnalistii de la Fox News mincinosi.

"Nu pot permite ca echipa noastra sa fie criticata pe nedrept. Da, ma refer la acuzatiile din partea Fox News, care pretinde ca e un post echilibrat. Este o ofensa la adresa mea si a colegilor mei care si-au riscat vietile in razboiul din Afganistan, Irak si in intreaga lume".

Jurnalistii de la CNN au difuzat o serie de inregistari care dovedesc ca postul a relatat evenimentele care au avut loc la 12 septembrie.

"Fox News sustine ca noi nu am relatat protestul din Washington. Nu este adevarat. Solicitam scuze din partea celor de la Fox News", a spus prezentatorul. Apoi a adaugat: "Vreau sa le mai adresez jurnalistilor de la Fox News doua cuvinte: Sunteti mincinosi!".

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: