Panou publicitar in mijlocul Capitalei: Manager cu experienta, caut loc de munca

Data publicarii: 25-09-2009 | Diverse

Sa ramai fara serviciu pe timp de criza poate fi dramatic, dar sa-ti dai singur demisia dintr-o multinationala care te plateste cu cateva mii de euro pe luna este o adevarata nebunie. Si totusi, un profesionist adevarat nu se teme de criza, iar atunci cand banii nu sunt o problema poate fi usor sa gasesti chiar o slujba si mai bine platita.

Acesta este cazul lui Carmen, o femeie care a spulberat mitul multinationalei. A demisionat acum trei luni. Sustine ca nu mai putea. Avea un salariu de invidiat, pentru care muncea mult. Dar nu asta era problema. Pur si simplu, facea de 12 ani acelasi lucru.

Carmen vrea altceva si o spune in stilul ei. A inchiriat un urias panou chiar in Piata Unirii. "Angajati-o pe Carmen!" In celalalt colt al uriasei piete, un tablou electronic da acelasi mesaj. Panoul si afisajul de la Unirii o costa pe Carmen cel putin 4000 de euro pe luna.

Solutia a functionat imediat. Carmen spune ca, dupa o saptamana de la afisarea mesajului de la Unirea, un om de afaceri a fost atat de atras de ideea ei incat i-a promis ca o sa ii mai amplaseze 14 plasme in tot Bucurestiul. Cam asa se poate naste un brand. Nu a acceptat. Nici nu a refuzat. E prea devreme.

Desigur, nu au multi posibilitatea de a-si face astfel reclama. Ziarele de mica publicitate sunt pline cu anunturi cu cereri de munca. In ciuda crizei somajul, in Bucuresti este putin peste 1%. In Romania sunt aproximativ 50 de mii de oameni care au pe cartea de munca un salariu de 5000 de euro si peste. Niciunul nu figureaza in evidentele fortelor de munca. Oamenii precum Carmen nu au nevoie de ajutor de somaj.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: