Pizza Hut va deschide o noua locatie PHD in Auchan Titan, pentru care a investit 150.000 euro

Data publicarii: Astazi, 26-10-2009 | Afaceri

Pizza Hut va deschide la jumatatea lunii noiembrie o noua locatie pentru livrari in Auchan Titan, aceasta fiind cea de-a patra unitate PHD "Pizza livrata fierbinte" din Bucuresti, pentru care a fost alocata suma de 150.000 de euro, potrivit unui comunicat remis de companie.

Astfel, potrivit reprezentantilor companiei, Auchan Titan este cea de-a patra locatie PHD din Bucuresti, dupa cele din Obor, Vitan si bulevardul Ion Mihalache, si va crea 20 de noi locuri de munca.

Lantul de restaurante Pizza Hut a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro, cu 11% mai mult decat in anul precedent.

Compania care detine franciza Pizza Hut pentru Romania, American Restaurant System, opereaza in prezent 13 restaurante Pizza Hut, dintre care sase in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate o locatie in Timisoara, Iasi, Bacau.

Sistemul PHD "Pizza livrata fierbinte" a fost introdus pe piata la sfarsitul anului 2007 si are in prezent o baza de date de 19.160 de clienti. La nivel europea, PHD mai este prezent in Franta, Bulgaria si Marea Britanie.

NewsIn