KFC Romania va inaugura joi un nou restaurant in AFI Palace, pentru care a investit 500.000 euro

Data publicarii: 27-10-2009 | Afaceri

KFC Romania va inaugura joi, odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, un nou restaurant amplasat in zona de food-court a centrului comercial, locatie pentru care a fost alocata suma de 500.000 de euro, potrivit unui comunicat remis marti de companie.

Noul restaurant KFC din Cotroceni are o suprafata de 139 mp si a generat 40 de locuri de munca noi, care s-au adaugat celorlalte 250 create in acest an.

Totodata, in primul an dupa deschidere, oficialii KFC se asteapta pentru aceasta locatie la o cifra din vanzari de 1,5 milioane de euro.

Potrivit KFC Romania, acesta este cel de-al cincilea restaurant deschis in anul 2009, dupa cele inaugurate in Gara de Nord din Bucuresti, Sibiu, Mosilor si in Piata Operei din Timisoara .

De asemenea, restaurantul din Cotroceni este cea de-a 15-a locatie din Bucuresti si cea de-a 35-a la nivel national (incluzand KFC Chisinau).

KFC (Kentuky Fried Chicken) opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1996 companiei US Food Network, primul restaurant sub acest nume fiind deschis un an mai tarziu, in Bucuresti, pe bulevardul Magheru, in locul vechiului magazin Leonida.

NewsIn