Aeroportul Otopeni va achizitiona sisteme de protectie antiterorista in valoare de 620.000 euro

Data publicarii: 16-12-2009 | Actualitate

Aeroportul Otopeni va achizitiona sisteme de protectie antiterorista dconstand in ispozitive de blocare a trecerii in forta a vehiculelor, in valoare de 620.000 euro, potrivit unui anunt al aeroportului.

"C.N. Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti S.A. organizeaza procedura de licitatie deschisa in vederea atribuirii contractului de achizitie publica avand ca obiect proiectarea si furnizarea de sisteme de protectie antiterorista (dispozitive de blocare a trecerii in forta a vehiculelor), prestarea serviciilor de scolarizare si a serviciilor de intretinere si reparatii in garantie si post garantie" se arata in comunicatul companiei.

Ofertele se pot depune la sediul aeroportului pana la data de 8 februarie 2010, ora 09:00, deschiderea procedurii de achizitie avand loc in aceeasi zi la ora 10:00.

Criteriul de atribuire a contractului este "pretul cel mai scazut", iar valoarea estimata a acestuia este de 620.000 Euro, exclusiv TVA.

Anuntul de participare la procedura de licitatie deschisa, continand informatii complete asupra modului de desfasurare a procedurii, precum si precizari referitoare la modul de obtinere a documentatiei de atribuire, este disponibil in SEAP sub nr. 92180.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: