Omniasig VIG va emite polite RCA in toate statiile OMV si in 49 de statii PetromV

Data publicarii: 21-12-2009 | Afaceri

Omniasig Vienna Insurance Group va emite, de marti, polite RCA in toate statiile OMV din Romania, iar in perioada 22 decembrie-21 ianuarie, compania de asigurari va fi prezenta si in 49 statii din reteaua PetromV, potrivit unui comunicat transmis de asigurator.

Astfel, prin intermediul parteneriatului Omniasig-OMV-Westaco, toti soferii care vor alimenta in orice statie OMV din tara vor putea sa incheie pe loc si o polita RCA Omniasig. Aceste polite vor fi emise electronic, astfel incat timpul alocat de client incheierii unei polite va fi redus.

"Acest serviciu de vanzare RCA este unic pe piata din Romania, fiind disponibil dupa un program de functionare extins, inclusiv in weekend", a precizat Omniasig.

In plus, in perioada 22 decembrie 2009 - 21 ianuarie 2010, Omniasig va fi prezenta si in 49 de statii din reteaua PetromV, prin intermediul unor standuri speciale la care vor fi prezenti agenti de asigurari care vor incheia polite RCA. Aceste polite vor fi emise tot electronic, intrucat agentii vor fi dotati cu laptop, imprimanta si modem de internet.

"De la inceputul anului viitor, pe langa politele RCA, prin reteaua OMV si PetromV vom oferi si alte tipuri de polite, de exemplu: Casco, asigurarea de locuinta si altele", a declarat directorul de vanzari al Omniasig Vienna Insurance Group, Costi Stratnic.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din 1995, iar din 2005 compania a devenit membra a Vienna Insurance Group. In prezent, Omniasig ocupa locul al doilea pe piata asigurarilor generale din Romania, cu o cota de piata de 15,7%, iar Vienna Insurance Group detine prima pozitie pe piata romaneasca de asigurari.

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele explorare si productie, rafinare si marketing, gaze naturale si energie si are circa 550 de statii de distributie de carburanti in Romania, precum si o retea internationala de 269 de benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.

OMV Romania Mineraloel este prezenta in Romania din anul 1998, avand sediul in Bucuresti si functionand ca o sucursala detinuta in totalitate de OMV. OMV Romania are 89 de angajati si a creat aproximativ 2.000 de locuri de munca prin reteaua celor 77 de statii, ce reprezinta o cota de piata de 9% in sectorul distributiei de carburanti, se mai arata in comunicat.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: