Jaful de la Timisoara: Camerele de supraveghere nu au functionat, pistolul era de jucarie

Data publicarii: 31-12-2009 | Finante-Banci

Camerele montate in banca nu au suprins nici o imagine timp de doua ore inaintea jafului si inca 15 minute dupa ce hotii au fugit.

Politistii au cerut explicatii firmei care se ocupa de intretinerea sistemului video din banca. Angajatii au sustinut ca de curand s-au facut niste reparatii si de aceea, cel mai probabil, camerele de supraveghere au dat rateuri, scrie agenda.ro.

Polistii nu exclud nici varianta ca hotii sa fi vut complici si sa fi pregatit atacul cu mult timp inainte.

Politistii au reusit insa sa obtina niste imagini inregistrate de sistemul de supraveghere video de la un magazin din apropierea agentiei bancare jefuite. Ei spera ca macar acestea sa le ofere informatii care sa duca la identificarea si prinderea autorilor atacului.

Paznicul unitatii BRD, fost militar de profesie, le-a spus politistilor, citati de adevarul.ro,  ca pistolul cu care a fost pocnit parea de jucarie. Muncind o viata intreaga in preajma armelor, paznicul spune ca pistolul atacatorilor parea de jucarie pentru ca era pre usor, respectiv ii lipsea tragaciul. Tocmai din aceasta cauza, omul a recunoscut, in fata oamenilor legii, ca a avut curaj sa intervina.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: