Generali Asigurari le ofera parintilor o reducere de pana la 20% la incheierea politelor RCA

Data publicarii: 12-01-2010 | Finante-Banci

Compania Generali Asigurari a lansat oferta dedicata RCA pentru parinti. Principalele beneficii oferite sunt reducerea de pana la 20% si serviciul gratuit de asistenta rutiera 24 de ore din 24.

"Intr-un context economic si de piata in care tarifele au tendinta evidenta de crestere, Generali Asigurari vine in sprijinul soferilor responsabili cu o reducere de pana la 20% pentru parinti la polita RCA: 15% reducere pentru parinti, la care se adauga inca 5% daca polita este incheiata pe un an intreg.

Astfel, compania incurajeaza comportamentul prudent in trafic si ii premiaza pe cei mai atenti dintre soferi - parinti", a declarat Radu Ionescu, Sef Birou Asigurari Auto Generali Asigurari.

Siguranta soferilor si mai ales a copiilor este sporita prin serviciul gratuit de asistenta rutiera 24 de ore din 24, oferit in exclusivitate de Generali Asigurari, prin Europ Assistance, companie cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu. Acest serviciu consta in tractarea gratuita a autovehiculelor in cazul in care acestea se afla in imposibilitatea de a fi puse in miscare. Daca va aflati in aceasta situatie, sunati rapid la 0313 200 222, pentru a primi ajutor. 

Despre Generali

Generali Asigurari este o companie recunoscuta in piata pentru calitatea produselor si a serviciilor oferite si pentru grija fata de clienti. Prezenta pe piata romaneasca de 16 ani, compania si-a respectat chiar si in contextul crizei economice promisiunile de soliditate si siguranta.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: