GE Money Romania il avanseaza in functia de director general pe Cristian Dragos, de la Domenia

Data publicarii: 12-01-2010 | Finante-Banci

Cristian Dragos, care a lucrat in ultimii doi ani la Domenia Credit, a fost numit director general al GE Money Romania din ianuarie, inlocuindu-l astfel pe Ron Malak, care pleaca pe o functie in cadrul GE Capital Global Banking, a anuntat marti compania.

Anterior acestei numiri, Cristian Dragos a condus Domenia Credit, companie specializata in credite ipotecare, care isi desfasoara activitatea sub brandul GE Money. El lucreaza in cadrul GE Money Romania din 2006, se arata in comunicat.

Ron Malak, care a condus GE Money Romania din 2007, va face parte in continuare din consiliul de administratie al companiilor care opereaza sub brandul GE Money in Romania.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare nebancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit SA (specializata in credite ipotecare si imobiliare).

De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare si din iunie 2008 folosesc brandul GE Money.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: