Erste Bank si OMV ofera 30 de burse in valoare de 35.000 euro pentru manageri de top

Data publicarii: 22-08-2006
Incepand cu luna decembrie 2006, Executive MBA –programul principal al Executive Academy din cadrul Universitatii de Stiinte Economice si Administrative din Viena (WU) – se va desfasura si in Romania. OMV AG si Erste Bank finanteaza impreuna 30 de burse, fiecare in valoare de 35.000 de euro, pentru candidatii romani. Astfel, in perioada 24 august – 22 septembrie 2006, tinerii cu potential ridicat in cariera profesionala care au cel putin 5 ani de experienta in munca pot candida pentru o bursa Executive MBA. Programul va incepe in luna decembrie 2006 la Bucuresti si va dura 14 luni. Studentii vor participa la cursuri organizate in module a cate 4 zile pe luna (de joi pana duminica) si vor beneficia de o calatorie de studiu in SUA. Programul part-time se va desfasura in limba engleza.

Astrid Kleinhanns: “Dorim sa ne demonstram competentele prin instruirea managerilor de varf din Romania”

“Exigentele in materie de calitate si de perspectiva internationala din programele noastre sunt indeplinite cu brio de catre partenerii nostri. Tot mai multe companii abordeaza WU Executive Academy pentru a-si instrui angajatii cu potential ridicat si persoanele cu functii manageriale. Asteptam inceperea parteneriatului cu Erste Bank si OMV si dorim sa ne demonstram competentele prin instruirea managerilor de varf din Romania”, a declarat Astrid Kleinhanns, Managing Director al WU Executive Academy.

OMV AG si Erste Bank finanteaza impreuna 30 de burse

Rupert Dollinger, Erste Bank: “Scopul este sa reducem numarul de straini care ocupa locuri de conducere in Romania”

“Dezvoltarea proiectelor de responsabilitate sociala in tarile unde ne desfasuram operatiunile este una din preocuparile noastre. Prin acest program, sustinem dezvoltarea profesionala a personalului inalt calificat in obtinerea unor competente de management compatibile cu cele la nivel global. Pe termen lung, acest lucru va consolida economia locala.

Am gasit un partener excelent in WU Executive Academy din cadrul Universitatii din Viena, capabil sa isi utilizeze priceperea si experienta internationala pentru a atinge acest obiectiv”, a precizat Rupert Dollinger, seful departamentului de Resurse Umane al Erste Bank.

Si OMV sustine procesul de dezvoltare al Romaniei, atat prin rolul sau de actionar majoritar al companiei Petrom, dar si prin factori adiacenti, cum ar fi educatia. “Pe langa cresterea investitiilor pentru instruirea si dezvoltarea angajatilor Petrom (in 2005, aproximativ 2.4 milioane de euro, iar pentru 2006, 3.5 milioane de euro), remarcam o necesitate importanta de instruire a angajatilor cu potential ridicat. Din acest motiv am ales progrmaul Executive MBA de renume international din cadrul WU Executive Academy”, sustine Wolfgang Ruttenstorfer, director general executive al OMV

Detalii despre programul Executive MBA in Romania

Durata: 14 luni, part-time (lunar, de joi pana duminica), doar 39 de zile “off the job”

Locul desfasurarii: Bucuresti

Limba: engleza

Materii principale:
-Management general
-Managementul schimbarii
-Globalizare

Studii pe teren:
- Zece zile in New York si Minnesota, SUA
- Probabil Viena

Corp profesoral:
- profesori cu reputatie internationala din Asia, Austria, Canada, Marea Britanie, SUA
- la fiecare modul, un top manager ca invitat

Grupul tinta/ corp studenti:
-manageri activi cu potential profesional ridicat
-minim 5 ani de experienta in munca
-absolventi de studii academice internationala, varsta medie 38 de ani

Procedura de inscriere si criteriile de selectie:

Candidatii trebuie sa parcurga mai multe etape si sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
-absolventi de studii superioare
-experienta in munca de minim 5 ani
-cunoastere excelenta a limbii engleze
-scrisoare de motivatie
-scrisoare de recomandare
-formular de inscriere completat

Mai multe detalii, printre care si formularul de inscriere le puteti afla de pe site-ul: www.executiveacademy.at/mba/romania

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: