Gilles Zeitoun este noul director general al Cetelem Romania, in locul lui Daniel Boaje

Data publicarii: 17-01-2010 | Finante-Banci

Gilles Zeitoun, care ocupa pozitia de director general adjunct al Cetelem Romania, a fost numit director general al companiei, in locul lui Daniel Boaje, ca urmare a incheierii mandatului acestuia, decizia facand parte din noua strategie pe care BNP Paribas Personal Finance o are in regiune.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de companie, grupul financiar BNP Paribas a stabilit strategia de dezvoltare valabila pe termen mediu si lung pentru Europa Centrala si de Est.

"Decizia de numire a domnului Zeitoun in functia de director general al Cetelem Romania a fost luata avand in vedere noua strategie de dezvoltare pe care BNP Paribas Personal Finance o are in regiune", a declarat Louis-Michel Duray, directorul pe regiune in Europa Centrala si de Est si presedinte al consiliului de administratie al Cetelem IFN.

Gilles Zeitoun a absolvit Ecole Polytechnique din Paris, iar din 1994 este angajat al Cetelem Franta. In perioada 1994 - 2008 a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul grupului, iar din toamna anului 2008 a fost numit director general adjunct al Cetelem Romania.

In Romania, Cetelem este lider pe piata creditelor de consum si ofera clientilor sai carduri de credit si credite auto sau de nevoi personale, cu acordare prin telefon sau internet.

NewsIn