Banca Italo Romena lanseaza un depozit la termen cu comision de retragere 0

Data publicarii: 19-01-2010 | Finante-Banci

Banca Italo Romena ofera clientilor sai atat Persoane Fizice, cat si Persoane Juridice, un nou produs de economisire - "Depozitul la termen constituit din fonduri noi", se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Acest depozit poate fi constituit in lei si valuta (EUR si USD) pe durate de 1 luna, 3 luni, 6 luni, 9 luni si 12 luni. Dobanzile aferente acestui depozit sunt fixe pe toata perioada de constituire indiferent de evolutiile pietei, in cazul depozitelor cu reinnoire automata existand optiunea pentru capitalizarea acestora.  

"Pe langa dobanzile avantajoase clientii beneficiaza si de comisioane de retragere de 0% in ziua scadentei, atat a capitalului depozitat, cat si a dobanzilor acumulate", se precizeaza in comunicat. Aceste depozite sunt garantate de catre Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor din Italia, in limita a 103.291,38 Euro pentru fiecare deponent.

"Am creat acest nou produs - "Depozitul la termen constituit din fonduri noi" - , pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa-si gestioneze in mod eficient economiile, garantandu-le rentabilitate sporita in siguranta maxima. Totodata, le oferim flexiblitate, acestia putand alege varianta care ii avantajeaza cel mai bine in ceea ce priveste durata de constituire a depozitelor. Un beneficiu in plus pentru clienti este si scutirea acestora de la plata comisioanelor de constituire, lichidare si de retragere a fondurilor depozitate in ziua scadentei",  a declarat Antonio Bianchin, Directorul General al Bancii Italo Romena.

Redactia BankNews.ro