Dacia va lansa Duster in luna mai. Primul videoclip cu Duster in miscare

Data publicarii: 20-01-2010 | Auto

SUV-ul Duster produs de Dacia va fi lansat pe piata in luna mai a acestui an, a declarat pentru Mediafax Jacques Chauvet, presedintele Consiliului de Administratie al producatorului de la Mioveni. "Duster va oferi o valoare foarte buna pentru pretul la care va fi comercializat", a spus Chauvet, precizand ca noul concept va oferi un raport calitate-pret la fel ca Loganul, dar a promis ca mai multe detalii despre pretul de comercializare vor fi oferite in primavara, la Salonul auto de la Geneva.


Dacia Duster

Potrivit unor informatii anterioare, Dacia Duster va fi disponibil, in versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina de 1.6 litri si 110 CP, precum si cu doua motoare diesel 1.5 litri si 85 CP, respectiv 1.5 litri si 105 CP. Atunci au aparut zvonuri care vorbeau de un pret de vanzare in jurul a 10.000 euro, insa cifra nu a fost comentata de nici un reprezentat al constructorului.

Chauvet nu a dorit sa ofere detalii privind numarul de unitati Duster care vor fi produse la Dacia in acest an, dar a mentionat ca exista o flexibilitate semnificativa a capacitatii de productie, care se va plia pe cerere. In versiunea standard, Duster va fi echipat cu doua airbag-uri frontale si centuri de siguranta in 3 puncte, avand ca optionale alte doua airbag-uri laterale cap/torace pentru locurile din fata. Modelul are o lungime de 4,31 metri si o latime de 1,82 metri. Cu o luna si jumatate inainte de lansarea de la Geneva pe youtube.com a a parut primul videoclip cu SUV-ul Duster. Clipul prezinta masina plecand dintr-o parcare subterana si ajungand pe munte.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: