Cea mai scumpa proprietate din capitala scoasa la vanzare luna aceasta costa aproape 7 milioane de euro!

Data publicarii: 21-01-2010 | Imobiliare

In ciuda crizei imobiliare, in Romania exista locuinte puse in vanzare care au un pret, in euro, format din sapte cifre. Cea mai scumpa proprietate din capitala scoasa la vanzare luna aceasta costa aproape 7 milioane de euro!

Portalul imobiliar national, imobiliare.ro a intocmit un top, pe judete, al celor mai scumpe imobile de pe piata.

In Bucuresti, imobilele istorice sunt la mare pret. Cea mai scumpa proprietate scoasa la vanzare este o vila cu 37 de camere, situata in Piata Romana. Imobilul a fost construit in anul 1900 si poate fi sediu de ambasada, banca ori restaurant de lux. Pretul este insa pe masura: 7 milioane de euro.

La malul marii, in schimbul a 2,8 milioane de euro, se poate cumpara o vila cu 28 de camere, construita in stil neoclasic.

Urmeaza Timisoara cu un imobil situat in centru, cu 9 camere si curte interioara. Doua milioane si jumatate de euro este pretul de vanzare.

Brasovul a intrat in top cu un complex situat in centrul istoric si format din 7 apartamente care pot fi amenajate individual. Pretul cerut este 2,4 milioane de euro.

In Cluj, cel mai scump imobil este o vila cu 3 etaje si 21 de camere, care are o suprafata utila de 850 de metri patrati. Proprietarul vrea 2,2 milioane de euro. Iasiul este ceva mai generos. Cel mai scump imobil costa un milion de euro. Este vorba despre o vila cu 8 camere situata in centrul civic.

Realitatea.net