Deloitte Tax si-a marit echipa de consultanta pe probleme vamale si accize cu doi noi experti

Data publicarii: 26-01-2010 | Finante-Banci

Deloitte Tax si-a marit serviciul de consultanta pe probleme vamale si accize cu doi noi experti, potrivit unui comunicat transmis marti.

"Obiectivul nostru este sa ajutam clientii sa plateasca exact valoarea taxelor vamale si accizelor pe care le datoreaza conform legii, nici mai mult, nici mai putin. Daca in trecut au facut greseli in acest sens, echipa noastra de consultanti este pregatita sa-i ajute sa corecteze aceasta problema", a declarat Pieter Wessel, partener Taxe Indirecte, in cadrul Deloitte Romania. 

Astfel, in echipa au fost adusi Mihai Petre pe un post de manager si Ioana Lira pe unul de consultant.

Mihai Petre, 30 de ani, are o experienta de noua ani pe probleme de taxe directe si indirecte in cadrul companiilor multinationale de consultanta, iar Ioana Lira, 25 de ani, si-a inceput cariera in cadrul KPMG in 2008, si are experienta in serviciile de consultanta pe taxe directe si indirecte, cu precadere in segmentul problemelor vamale si al accizelor.

Deloitte Tax furnizeaza asistenta companiilor locale si internationale in diverse aspecte - consultanta strategica in domeniul fiscal, planificare fiscala internationala, impozite directe, revizii fiscale, fuziuni si achizitii, stabilirea preturilor de transfer, impozite indirecte, servicii de detasare internationala, alerte fiscale, servicii de contabilitate si salarizare.

In Romania, serviciile sunt furnizate de catre Deloitte Audit, Deloitte Tax, Deloitte Consultanta si Reff & Asociatii (numite impreuna Deloitte Romania), care sunt afiliate Deloitte Central Europe Holdings Limited.

NewsIn