Radu Frincu va fi inlocuit la conducerea CertAsig de directorul general adjunct, James Grindley

Data publicarii: 29-01-2010 | Actualitate

Radu Frincu a demisionat din functia de director general al CertAsig, pe care a ocupat-o din 2006, urmand sa fie inlocuit de James Grindley, in prezent director general adjunct, a anuntat compania.

"In ultimii patru ani, compania a cunoscut o evolutie ascendenta, inregistrand o crestere a volumului de prime brute subscrise de la aproximativ 400.000 euro, in 2006, pana la peste 9 milioane de euro, la sfarsitul anului 2009. S-au pus bazele unei companii solide, cu obiective bine stabilite, a carei gama de produse s-a diversificat odata cu marirea portofoliului de clienti", a declarat Radu Frincu.

In aceasta saptamana, actionarul majoritar al CertAsig a realizat o majorare a capitalului social de 10,3 milioane lei.  Astfel, compania va avea un capital social de 83,2 milioane lei.

"Noua majorare de capital va sustine continuarea cresterii afacerilor companiei, contribuind la dezvoltarea principalelor sale linii de business: asigurari maritime, asigurari de raspunderi civile, asigurari de bunuri si Casco", a declarat Nigel Williams, Royalton Partners si presedinte al consiliului de administatie.

CertAsig a fost infiintata in 2003, prin fuziunea a doua companii de asigurare. In decembrie 2007, Royalton Capital Investors II - fond privat de investitii - a achizitionat 95% din capitalul social al CertAsig, prin intermediul CertAsig Holdings, angajandu-se sa sustina compania in scopul dezvoltarii  acesteia in Europa Centrala si de Est.

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare ( BERD) si Fondul European de Investitii (FEI) sunt cativa dintre investitorii fondului privat Royalton Capital Investors II.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: