BCR Leasing aduce un specialist in managementul riscului pe functia de director general

Data publicarii: 09-02-2010 | Finante-Banci

BCR Leasing IFN va avea un nou director general, Thomas Tolazzi, specialist in domeniul managementului riscului, care va prelua functia de conducere ocupata pana la inceputul acestei luni de Claudiu Stanescu, potrivit unui comunicat transmis de companie.

"Ne-am hotarat sa facem o schimbare la nivelul managementului superior pentru a raspunde mai bine conditiilor pietei. Vreau sa ii multumesc lui Claudiu pentru munca depusa in dezvoltarea afacerii de-a lungul anilor si pentru realizarile sale", a declarat Dominic Bruynseels, presedintele consiliului de supraveghere al BCR Leasing IFN.

Thomas Tolazzi a detinut pana in prezent o functie de conducere in BCR in domeniul managementului riscului. El lucreaza in Romania de 10 ani si are o vasta expertiza profesionala in domeniile corporate banking, leasing si managementul riscului. 

"Voi lua toate masurile necesare care sa asigure atat continuarea vanzarilor bune cat si o administrare adecvata a  riscului", a spus Thomas Tolazzi.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca din 2001, ca subsidiara a BCR, controlata de grupul bancar austriac Erste. Firma de leasing este controlata in proportie de 92,14% de BCR, in timp ce Financiara SA detine 7,39% din capital, iar restul de 0,47% din actiuni sunt detinute de persoane fizice.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: