ING a numit un belgian la conducerea centrului de servicii pentru Europa Centrala de la Cluj-Napoca

Data publicarii: 11-02-2010 | Finante-Banci

ING a anuntat ca directorul general al centrului regional de servicii pentru tarile din Europa Centrala de la Cluj-Napoca va fi belgianul Koen Vanvinckenroye incepand cu 1 martie, care in prezent este director executiv de operatiuni si membru al boardului executiv al ING Asigurari de Viata.

Divizia de asigurari de viata a grupului ING isi face din acest un centru regional de servicii pentru tarile din Europa Centrala la Cluj-Napoca, prin care va centraliza cateva din functiile departamentelor financiar, IT si de operatiuni.

Koen Vanvinckenroye este in Romania din 2006 si conduce departamentul de operatiuni de patru ani. Anterior acestei pozitii, Vanvinckenroye a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul grupului.

Potrivit companiei, centrul regional de servicii va include toate tarile din zona ING Asigurari Europa Centrala - Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania. Acest centru va fi infiintat pentru rationalizarea operatiunilor din aceasta zona, precum si pentru diminuarea costului unei polite de asigurare de viata.

Infiintarea acestui centru face parte dintr-un proiect regional demarat in 2008 de divizia de asigurari a ING Europa Centrala pentru imbunatatirea serviciilor pentru clienti si cresterea eficientei activitatii de asigurari de viata, se mai arata in comunicat.

NewsIn