Facturile Romtelecom pot fi platite si online de luni, pe site-ul companiei

Data publicarii: 15-02-2010 | Actualitate

Clientii Romtelecom cu acces la internet isi pot achita factura folosind aplicatia de plati online a companiei, incepand de luni, facilitate ce este disponibila pe site-ul companiei pentru orice client Romtelecom, persoana fizica cu un cont in aplicatia MyAccount.

Plata, pentru care compania de telefonie nu percepe niciun comision, se poate efectua cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit. Pentru a furniza acest serviciu, Romtelecom va colabora cu GECAD ePayment.

Un cont MyAccount se poate crea in cateva minute, cu ajutorul codului de abonat al clientului si al unei adrese de e-mail valide. Dupa logare, MyAccount ofera si facilitati precum vizualizarea gratuita a ultimelor sase facturi, lista detaliata a apelurilor, situatia platilor sau a traficului inregistrat pentru Clicknet mobil, in cazul in care clientul beneficiaza si de acest serviciu.

Romtelecom este una dintre cele mai mari companii de comunicatii din Romania, oferind servicii de telefonie fixa, internet de banda larga si televiziune digitala, detinand totodata centre de gazduire a datelor din Romania si pachete de servicii de date si voce.

GECAD ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online. Compania dezvolta si detine in prezent trei solutii proprietare - ePayment®, Avangate® si ARMS. ePayment® este dedicat exclusiv pietei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comerciala online; Avangate® si ARMS se adreseaza atat pietei interne, cat si celei internationale de distributie electronica de software.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: