Cora va deschide un hipermarket in Adora Mall din Craiova pe o suprafata de 12.100 mp

Data publicarii: 18-02-2010 | Afaceri

Lantul de hipermarketuri Cora Romania va deschide o noua unitate in cadrul centrului comercial Adora Mall din Craiova, dupa ce a semnat un contract de inchiriere pentru 12.100 mp cu dezvoltatorul de centre comerciale Sonae Sierra, a informat joi compania.

Magazinul Cora din Adora Mall va servi 420.000 de locuitori ai orasului.

"Ne dorim sa dezvoltam noi proiecte in locatii-cheie din Romania, iar Adora Mall ne ofera exact acest lucru. Suntem siguri ca aceasta colaborare va aduce un succes important pentru ambele noastre companii, dar in primul rand va fi un succes pentru consumatorii din Craiova", a declarat directorul general al Cora, Phillipe Lejeune.

Adora Mall dispune de o suprafata totala inchirabila de 59.000 mp, 190 de magazine si 1.800 de locuri de parcare. Centrul comercial are, in prezent, peste 60% din suprafata totala inchiriabila, inchiriata sau pre-inchiriata.

Lantul de hipermarketuri Cora Romania face parte din grupul francez Lous Delhaize si numara in prezent pe piata autohtona trei unitati, principalii competitori fiind Carrefour, Real si Metro.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: