Piraeus Bank Romania are sediu nou, de 20 de milioane de euro

Data publicarii: 24-02-2010 | Finante-Banci

Piraeus Bank Romania s-a mutat in casa noua, pe Soseaua Nicolae Titulescu numarul 29 - 31, sector 1. Cladirea, care apartine in totalitate bancii, are 15 etaje plus parter si mezanin, parcare subterana pe 4 nivele si se intinde pe aproape 500 mp. Suprafata totala construita este de 14.321 mp.

In cursul lunii martie vor fi incheiate lucrarile de amenajare a sucursalei aflate la parterul cladirii, astfel incat clientii bancii vor putea sa-si deruleze operatiunile curente si prin intermediul unitatii Dr. Felix.
 
Pentru ridicarea imobilului au fost necesare 14 luni, timp in care la realizarea proiectului au participat peste 30 de companii de constructie si amenajare.
 
Noul sediu a preluat o buna parte din departamentele Piraeus Bank Romania si integral pe cele ale Piraeus Leasing Romania.
 
"Valoarea investitiei alocate de Piraeus Group pentru construirea noului sediu din Romania depaseste 20 milioane EUR. Este un vot de incredere acordat potentialului economic al Romaniei si o etapa fireasca dupa cei 10 ani de crestere a bancii pe piata autohtona. Vom continua sa ne consolidam business-ul in Romania iar noul sediu este unul dintre pilonii acestui proces.", a declarat Catalin Parvu, Director General Executiv, Piraeus Bank Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: