Septimiu Postelnicu are avizul BNR pentru functia de vicepresedinte executiv al UniCredit Tiriac

Data publicarii: 25-02-2010 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank are un nou vicepresedinte executiv pentru divizia global business services (GBS), in persoana lui Septimiu Postelnicu, dupa ce Banca Nationala a Romaniei (BNR) si-a dat avizul, el fiind si membru al directoratului, a anuntat banca.

De la inceputul lui 2009, Septimiu Postelnicu a ocupat pozitia de head of global services al UniCredit Leasing Spa, in Milano, coodonand activitatile de organizare, logistica, IT si securitate pentru Italia, Austria, Germania si CEE, se mentioneaza in comunicat.

In acelasi timp, Postelnicu a fost membru al comitetului executiv si membru al comitetului de supraveghere a subsidiarelor din Ucraina, Slovenia si tarile Baltice.

Postelnicu a ocupat mai multe functii de conducere, printre care managing director al HVB Leasing Romania, intre 2004 si 2006, respectiv director executiv si coordonator de integrare al UniCredit Leasing - HVB Leasing in cadrul UniCredit Leasing Corporation intre anii 2006 si 2008.

Din directoratul UniCredit Tiriac Bank mai fac parte Rasvan Radu, CEO si presedinte executiv, precum si vicepresedintii executivi Melih Mengu, Zoltan Major, Stanislav Georgiev si Daniela Bodarca.

Divizia Global Business Services inglobeaza activitatile informatice, de operatiuni, organizare, facility management si de securitate.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: