Intesa Sanpaolo Bank ofera noi facilitati pentru cardurile bancare si reteaua de ATM-uri

Data publicarii: 25-02-2010 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank accepta cardurile VISA in intreaga retea nationala de automate bancare (ATM-uri). Partea de acceptare va fi urmata in viitorul apropiat si de primele produse ale bancii sub sigla VISA, destinate atat persoanelor fizice, cat si juridice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Platforma de carduri a bancii a fost imbunatatita si prin o serie de modificari functionale si de design ale cardului de credit MasterCard Gold. Astfel, in urma unui parteneriat strategic cu Generali Group toate cardurile MasterCard Gold de la Intesa Sanpaolo Bank vor include si un pachet de servicii de asigurare a calatoriilor in strainatate si protectia cumparaturilor. Gama de riscuri asigurate de catre Generali Group pentru utilizatorii cardurilor Gold acopera de la accidente, cheltuieli medicale de urgenta, pierderea bagajelor, intarzierea zborului si pana la raspundere civila fata de terti, deces si invaliditate temporara sau permanenta. 

Legat de design, cardurile Gold de la Intesa Sanpaolo Bank vor avea culoarea aurie universal recunoscuta pentru acest tip de produs premium. Apeductul roman stilizat, ca o marca distinctiva a Grupului Intesa Sanpaolo, confera specificitate design-ului si produsului. 

"Preocuparea pentru inovatie si imbunatatirea permanenta a calitatii produselor si serviciilor este una dintre caracteristicile bancii noastre. Intesa Sanpaolo Bank a fost prima banca de pe piata locala ce a oferit ca beneficiu comision 0% la retragerile de numerar de la orice bancomat din Romania, iar in prezent este singura care ofera acelasi beneficiu si pentru retragerile din strainatate in cadrul Pachetului Lider. Banca noastra isi va diversifica si completa in continuare gama de produse si servicii pe acest segment de piata", a declarat Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank. 

Toate cardurile bancare de la Intesa Sanpaolo Bank ofera cea mai sigura tehnologie transpusa prin Chip si PIN. Cardurile cu Chip au ca avantaj cresterea nivelului de securitate a tranzactiilor si eliminarea riscului de copiere sau contrafacere a cardului. Pentru cardurile de credit, banca ofera clientilor accesul la o linie de credit (de tip revolving), cu limita de pana la 10.000 de lei pentru MasterCard Standard si 30.000 lei pentru Mastercard Gold. In plus, ca un avantaj competitiv fata de piata - perioada de gratie este de pana la 45 zile pentru orice tip de tranzactie, inclusiv pentru cele in numerar, posesorii avand posibilitatea de a retrage intreaga limita acordata de banca.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: