Clientii Porsche Leasing isi pot achita ratele de leasing si asigurarea Casco lunara in statiile OMV

Data publicarii: 02-03-2010 | Auto

OMV lanseaza in parteneriat cu Porsche Leasing, Porsche Broker de Asigurare si Westaco un nou serviciu de plata, prin care clientii Porsche Leasing isi pot achita rata de leasing financiar si asigurarea CASCO lunara, in statiile de distributie carburant OMV, prin intermediul serviciului Westaco Express, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noul serviciu de plata este disponibil in 76 de statii de distributie carburant OMV din Romania, dupa un program de functionare extins, inclusiv in weekend. 

In cele 76 de statii OMV, plata ratelor lunare de leasing financiar de la Porsche Leasing si a asigurarii CASCO lunare de la Porsche Broker de Asigurare pentru contractele de leasing financiar se desfasoara prin prezentarea facturii si scanarea codului de bare de pe aceasta. Plata se realizeaza doar in numerar iar banii ajung la banca in termen de doua zile lucratoare de la efectuarea platii. Comisionul tranzactiei este zero. 

"Extindem gama de servicii oferite in parteneriat cu Porsche Finance Group si Westaco prin introducerea acestui nou serviciu ce ofera clientilor nostri o solutie foarte practica si rapida de plata a facturilor de leasing si asigurari CASCO", a declarat Rainer Schlang, membru al Directoratului Petrom, responsabil pentru Marketing. "Am inceput parteneriatul cu Porsche Finance Group in luna mai, prin lansarea serviciului de incasare a ratelor Porsche Bank in statiile OMV, si consideram ca extinderea gamei de servicii oferite impreuna aduce solutii optime pentru clientii in miscare", a adaugat Rainer Schlang. 

"Noul serviciu lansat in parteneriat cu OMV si Westaco vine in completarea colaborarii incepute in luna mai, prin care aducem clientilor nostri solutii rapide si eficiente de plata", a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group. "Am hotarat sa extindem acest parteneriat de succes si catre clientii Porsche Leasing, care au acum la dispozitie o optiune de plata ce le permite sa economiseasca timp si resurse prin achitarea ratelor lunare de leasing financiar si asigurare CASCO in statiile OMV", a adaugat Kurt Leitner.

"Serviciul de accesare a facturilor de leasing financiar, disponibil pe site-ul porscheleasing.ro, vine in ajutorul clientilor care doresc sa achite rapid ratele de leasing financiar, oferindu-le posibilitatea de printare a facturilor. Astfel, clientii pot printa facturile si pot merge cu ele direct la una dintre cele 76 de statii OMV, pentru a-si plati rata lunara", se mai precizeaza in comunicat.

Redactia BankNews.ro