Orange a lansat pachete PrePay personalizate pentru suporterii a inca patru cluburi de fotbal

Data publicarii: 04-03-2010 | Afaceri

Suporterii echipelor de fotbal FC Brasov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova si Politehnica Iasi vor putea cumpara in curand pachetul Orange PrePay Suporter, personalizat cu logo-ul echipei, a anuntat operatorul de telefonie.

Dupa ce, anterior, a lansat produsul PrePay Suporter, impreuna cu FC Dinamo Bucuresti, Orange Romania a extins parteneriatul cu celelalte patru cluburi romanesti de fotbal enumerate.

"Suntem incantati ca, la o saptamana de la lansarea PrePay Suporter pe piata, patru noi cluburi de fotbal renumite din tara ni s-au alaturat in acest proiect. Ne dorim sa incheiem parteneriate asemanatoare cu cat mai multe cluburi, deoarece credem ca PrePay Suporter este un produs care ii poate aduce pe suporteri mai aproape de echipele favorite", a declarat Dorin Odiatiu, Marketing Director Orange Romania.

PrePay Suporter este un produs de telefonie mobila, creat special pentru suporterii fotbalului romanesc. Pe langa facilitatile oferite de pachetul PrePay, utilizatorii produsului PrePay Suporter vor primi bonusuri ori de cate ori echipa favorita marcheaza un gol sau castiga un meci, cu informatii in timp real despre evolutia acesteia si continut mobil pentru personalizarea telefonului.

Cei care sunt deja clienti Orange PrePay, incepand cu data de 6 martie, se vor putea inscrie in PrePay Suporter printr-un mesaj gratuit cu numele echipei de fotbal la numarul 321.

NewsIn