CAB a respins cererea operatorilor de telefonie de anulare a deciziei privind informarea clientilor

Data publicarii: 04-03-2010 | Actualitate

Curtea de Apel Bucuresti a respins, in luna februarie, cererea a patru operatori de telefonie mobila de anulare a unei decizii din 2009 a Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, prin care au fost obligati sa ofere clientilor date despre tarife si servicii.

Astfel, instanta a respins pe 17 februarie cererea facuta de companiile de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telemobil si Cosmote. Decizia poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Presa a scris, in aprilie 2009, despre faptul ca Orange, Vodafone, Telemobil si Cosmote au dat in judecata, in luna mai 2009, la Curtea de Apel Bucuresti, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANARC), autoritatea care arbitreaza domeniul telecomunicatiilor in Romania. Companiile de telefonie mobila au cerut anularea deciziei Autoritatii privind obligativitatea de a furniza clientilor un set obligatoriu de informatii de genul celor legate de tarifele si serviciile oferite.

NewsIn