BankNews.ro si CarteadinRaft.ro iti ofera carti la pret redus: Marketing - Editia a doua revazuta si adaugita

Data publicarii: 08-03-2010 | Diverse

BankNews.ro si Carteadinraft.ro au decis sa ofere tuturor cititorilor BankNews.ro o reducere de 10% la achizitionarea oricarei carti din libraria virtuala CarteaDinRaft. Pentru a beneficia de reducerea oferita, trebuie sa accesati CarteaDinRaft.ro, sa introduceti in campul "Incarcati cupon" codul oferit de noi mai jos si sa apasati butonul "incarca". Astfel, reducerea pe care o aveti pe cupon se aplica comenzii efectuate.

Codul cuponului de reducere BankNews.ro este: PROB-ROTR-IHOP-HOTB

Recomandarea saptamanii: Marketing - Editia a doua revazuta si adaugita, Coordonator: Virgil Balaure

In economia contemporana, a carei evolutie este marcata de tendintele de globalizare a economiei si pietelor, performantele intreprinderii sunt determinate, in masura crescanda, de adaptarea unei viziuni integratoare asupra modalitatilor de abordare a fenomenelor si proceselor economice si sociale.

La un asemenea context general se raporteaza, in prezent, si intreprinderile romanesti confruntate cu cerintele si exigentele economiei de piata, caracterizate de un pronuntat dinamism si de concurenta care, la randul lor, impun schimbari profunde in mentalitatea si in metodele proprii de actiune. Or, asemenea schimbari sunt greu de conceput fara adaptarea marketing-ului in procesul conducerii.

Intr-adevar, prin optica si continutul pe care le promoveaza, marketingul impune agentilor economici un nou model de conduita care presupune, deopotriva, receptivitate fata de cerintele societatii, capacitate inalta de adaptare la evolutia cerintelor si exigentelor pietei, spirit novator, flexibilitate in mecanismul de functionare a unitatilor economice, viziune unitara asupra activitatilor desfasurate si eficienta maxima, obtinuta ca rezultat al orientarii efective a activitatii economice catre nevoile reale de consum, catre cerintele pietei.

Transpunerea in practica a acestor deziderate implica, desigur, insusirea profunda a cunostintelor de marketing, cunostinte care ofera, alaturi de teoria economica, cheia descifrarii mecanismelor complexe ale economiei de piata in care sunt angrenate intreprinderile romanesti.

Cuprins

I. Fundamentele marketingului.

II. Mediul de marketing

III. Cercetari de marketing

IV. Politici de marketing

V. Conducerea activitatilor de marketing

Pret:  40,00 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% oferita cititorilor BankNews.ro

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: