GarantiBank reduce cu 0,5% dobanda la creditele contractate de populatie intre 1 martie si 14 mai

Data publicarii: 08-03-2010 | Finante-Banci

GarantiBank a lansat la inceputul acestei luni o oferta speciala valabila pentru toate creditele acordate persoanelor fizice in perioada 1 martie - 14 mai 2010, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In cadrul acestei oferte, dobanda pentru orice tip de credit, in orice valuta, este redusa cu 0,5% fata de cea standard. Totodata, clientii pot beneficia de o perioada de gratie de 3 luni, in care acestia nu platesc niciun fel de dobanda sau comision. De asemenea, acestia pot opta pentru a lua toate cele trei luni de gratie odata sau pot alege sa beneficieze de acestea separat, oricand in primii trei ani de la acordarea creditului, in functie de nevoile proprii.

"Unul dintre obiectivele noastre principale din acest an ramane acela de a incuraja creditarea persoanelor fizice si juridice. Urmand tendintele pietii, am operat deja doua reduceri de dobanda pentru creditele in euro si lei de la inceputul anului si pana in acest moment, oferind astfel unele dintre cele mai bune conditii de creditare din prezent. Suntem convinsi ca, prin aplicarea acestei noi reduceri la dobanzile standard, clientilor nostri le va fi mult mai usor sa acceseze un credit pentru a-si cumpara casa dorita, pentru a pleca in vacanta de Paste mult asteptata sau pentru a-si indeplini orice alta dorinta.", a declarat Murat Atay, Director General GarantiBank.

Conditiile speciale ale acestei oferte se aplica unei game extinse de credite pentru persoane fizice: credit pentru nevoi personale fara garantii, credit pentru nevoi personale cu garantii reale, credit auto, credit imobiliar, credit ipotecar.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: