ProCredit Bank lanseaza un pachet financiar cu costuri reduse pentru IMM-uri

Data publicarii: 08-03-2010 | Finante-Banci

ProCredit Bank lanseaza, incepand cu 8 martie 2010, pachetul financiar ProAvantaj menit sa faciliteze accesul la produse si servicii bancare pentru intreprinderile mici si mijlocii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Astfel, ProCredit Bank nu percepe comision de analiza a dosarului de credit in perioada 8 martie 2010 - 31 mai 2010. De asemenea, in perioada 8 martie 2010 - 30 iunie 2010, ProCredit Bank nu percepe comision de activare a servicului de Internet Banking, dorind sa aduca un plus de mobilitate si rapiditate in tranzactiile efectuate de catre clienti.

Pentru conturile activate in aceasta perioada, banca va percepe comisioane cu 20% mai mici pentru platile nationale si internationale efectuate prin Internet Banking pe toata perioada campaniei si pana la 30 septembrie 2010. Tot pana la 30 septembrie 2010, clientii care isi activeaza pachetul ProAvantaj beneficiaza la costuri reduse de servicul InfoPlati SMS, serviciu care permite monitorizarea platilor efectuate prin cecuri si bilete la ordin.

"Am dezvoltat pachetul ProAvantaj pentru sprijinirea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Pachetul ofera multiple avantaje: mobilitate, promptitudine, ajuta la optimizarea costurilor, o prioritate pentru orice intreprinzator in contextul economic dificil in care traim", a declarat Asmus Rotne, Director General Adjunct ProCredit Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: