Generali Asigurari incheie polite de asigurare a locuintelor cu 20% mai ieftine, pana pe 30 aprilie

Data publicarii: 09-03-2010 | Afaceri

Generali Asigurari ofera o reducere de pana la 20% a primei de asigurare pentru persoanele care vor sa incheie o asigurare a locuintei - Eurocasa Completa Plus - in functie de zona seismica unde se afla imobilul asigurat, pana pe 30 aprilie, a anuntat compania.

Produsul Eurocasa Completa Plus presupune o acoperire completa de riscuri, nu are prevazuta fransiza (cu exceptia cutremurului, in zonele de risc) si nici limita maxima de despagubire.

Polita acopera, printre altele, riscurile de furt prin efractie, talharie, avarii ale instalatiilor de apa sau de canalizare ale imobilului, se arata in comunicat. Polita acopera si riscuri care intra in categoria calamnitatilor naturale, precum cutremur, inundatii/aluviuni, fenomene atmosferice (inclusiv grindina), alunecarea, surparea sau prabusirea terenului.

"Am dezvoltat pe platforma web o aplicatie prin care in maximum un minut clientul poate afla tariful anual al asigurarii propriei locuinte", a declarat sefa departamentului de marketing & PR al Generali Asigurari, Daniela Dimitriu.

Ea a precizat ca un client isi poate asigura casa impotriva tuturor riscurilor cu 1 leu pe zi, in cazul unui apartament in Bucuresti (seismicitate mare), la o suma asigurata de 192.100 lei sau pentru un apartament in Alba Iulia (seismicitate mica), la o suma asigurata de 215.000 lei.

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali si are o retea de 91 de agentii si puncte de lucru.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: