UniCredit Tiriac Bank reduce cu 20% dobanzile la Creditul pentru Orice fara ipoteca

Data publicarii: 15-03-2010 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a lansat campania ,,20% reducere la dobanda", care promoveaza scaderea dobanzii, atat a celei fixe cat si a celei variabile, la creditul pentru nevoi personale fara ipoteca, pentru toate cele cinci variante de produs disponibile, pana la data de 31 mai 2010, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro.

Creditul pentru Orice fara ipoteca este oferit de UniCredit Consumer Financing in sucursalele UniCredit Tiriac Bank si are un plafon de 20.000 EUR si o perioada maxima de acordare de 10 ani. Clientii pot opta pentru dobanda fixa sau variabila (valabila pentru toate variantele de Credit pentru Orice, cu exceptia celui Express). Dobanda variabila la Creditul pentru Orice Standard este 14,51% la EUR / 12,24% la RON, la cel Special este de 12,91% la EUR / 11,44% la RON. Rata dobanzii fixe este specifica fiecarui tip de Credit pentru Orice (cu exceptia Creditului pentru Orice Refinantare Expres) si este cuprinsa intre 14,8% si 18,4% la EUR, iar la RON intre 13,6% si16,4%.

"UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Finance au fost alaturi de clienti si nu au intrerupt creditarea in perioada de criza. Acum, cand au aparut primele semne ale redresarii economice, continuam sa fim alaturi de clienti prin reducerea dobanzilor la Creditul pentru Orice fara ipoteca", a declarat Gauthier van Weddingen, CEO al UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: