BT aduce Google la Bucuresti pentru un training destinat antreprenorilor si promovarii online a afacerilor

Data publicarii: 22-03-2010 | Afaceri

Intreprinzatorii din capitala, care sunt membri ai Clubului Intreprinzatorului Roman(CIR) - fondat de Banca Transilvania - au posibilitatea de a invata, gratuit, chiar de la reprezentantii Google, cum sa isi promoveze afacerea pe Internet. Traningul este organizat de BT si va avea loc in Bucuresti, marti, 23 martie, intre orele 15:00 si 18:00, la Hotelul Ramada Parc, Sala Terra. Din partea Google AdWords Romania va participa Amelia Cretu, Agency Relationship Manager.

Toti participantii vor primi din partea Bancii Transilvania si Google cate un voucher de publicitate.

Google AdWords este una dintre cele mai eficiente metode de publicitate pe Internet, cu ajutorul careia firmele isi pot promova afacerea afisand anunturi in motorul de cautare Google si in site-urile partenere.

● Agenda evenimentului: teorie si practica

Invitatii vor putea afla informatii despre Google AdWords, publicitatea online, precum si despre eficientizarea si optimizarea campaniilor prin Internet. De asemenea, programul evenimentului cuprinde si sesiunea practica "AdWords live", asa incat cei care vor veni cu laptop si cu un card bancar acceptat pentru plata prin Internet vor avea posibilitatea de a aplica "live", la fata locului, sfaturile primite de la reprezentantul Google.

● Accesul la curs: prezenta directa sau vizionare online

Persoanele care doresc sa ia parte la training - si nu sunt membri ai ClubuluI Intreprinzatorului Roman - se pot inscrie, rapid si gratuit, accesand site-ul www.btclub.ro. Un motiv in plus pentru a face parte din CIR sunt beneficiile pe care membrii le au la dispozitie - cursuri, consultanta financiar-bancara inclusiv pentru accesarea fondurilor structurale, precum si un program de networking, dar si numarul mare de membri, de peste 12.000 de firme.

Pentru persoanele care nu pot ajunge la intalnirea cu Google, Banca Transilvania va asigura transmiterea cursului live, pe Internet, pe site-ul CIR.

● Banca Transilvania + Google = parteneri si prieteni

Parteneriatul Banca Transilvania - Google face parte din stategia BT, ca banca a oamenilor intreprinzatori, de a incuraja antreprenorii sa isi dezvolte promovarea online a afacerilor pe care le coordoneaza. Premisa este cresterea veniturilor datorita Internetului, un mediu de comunicare tot mai dinamic si mai eficient. Colaborarea dintre banca si Google a inceput in iulie 2009, prin demararea campaniei "Prietenul Google", o premiera pe piata din Romania. Un astfel de curs pentru intreprinzatorii care sunt membri CIR a mai avut loc in Cluj-Napoca, in noiembrie 2009, bucurandu-se de o audienta foarte numeroasa si de interes din partea intreprinzatorilor din zona.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: