Bucurestenii din sectoarele 1, 3 si 4 isi pot plati taxele si impozitele la POS-urile Bancii Transilvania

Data publicarii: 30-03-2010 | Finante-Banci

Banca Transilvania si Primariile Bucuresti - din sectoarele 1, 3 si 4 - au demarat un parteneriat pentru cetatenii capitalei, prin care acestia isi pot plati taxele si impozitele, cu cardul, la POS-urile BT, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Pe langa  usurinta si comoditatea platii directe cu cardul, un alt beneficiu este ca Banca Transilvania nu percepe niciun comision pentru respectivele tranzactii", au precizat reprezentantii bancii.

BT, ca furnizor de servicii si partener in acest proiect, a facilitat, cu ajutorul reprezentantilor autoritatii locale, instalarea, in capitala, a 26 de POS-uri in cadrul Directiilor Generale de Impozite si Taxe Locale, la urmatoarele adrese: 

  • Sectorul 1: Calea Grivitei, nr. 208 - 210; str. Pajurei nr. 27; str. Borsa nr. 27; str. Biserica Amzei nr. 21 - 23; Sos. Bucuresti - Ploiesti, in cadrul Primariei sectorului 1; Sos. Berthelot nr. 55;
  • Sectorul 3: str. Sfanta Vineri nr. 32; str. Lucretiu Patrascanu nr. 3- 5; str. Campia Libertatii nr. 36;
  • Sectorul 4: str. Nitu Vasile nr. 50 - 54; Calea Serban Voda nr. 43; Sos. Oltenitei nr. 37 - 39. 

BT deruleaza proiecte similare si cu alte primarii din tara, in Cluj-Napoca, Constanta, Oradea, Deva, Targoviste, Pitesti, Sebes, Alba Iulia, Targoviste si Baicoi. Colaborarea cu Primariile din Bucuresti a fost initiata in contextul dezvoltarii parteneriatului Bancii Transilvania cu administratiile publice locale, pentru gasirea unor solutii moderne si facile pentru cei care platesc taxe si impozite, se mai precizeaza in comunicat.

Redactia BankNews.ro