Altex Romania deschide miercuri un nou magazin in Alexandria, investitie de 500.000 de euro

Data publicarii: 31-03-2010 | Afaceri

Retailerul de electronice, electrocasnice si IT & C Altex deschide miercuri un nou magazin in Alexandria, cel de-al 51-lea la nivel national, pentru care a creat 11 locuri de munca, investitia companiei in aceasta unitate ridicandu-se la 500.000 de euro, au declarat reprezentantii Altex.

"Alexandria reprezinta un oras important pentru Altex, o capitala de judet cu o comunitate dinamica, ceea ce ne-a determinat sa deschidem un nou magazin modern pentru locuitorii acestui oras", a declarat presedintele & CEO al companiei Altex Romania, Dan Ostahie.

Magazinul are o suprafata comerciala de 1.000 mp si ofera la vanzare peste 6.000 de produse electrocasnice, electronice, IT, comunicasii si multimedia.

Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Altex a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 180 milioane de euro, in scadere cu 49% fata de vanzarile din anul anterior, care au fost de 344 milioane de euro. Altex Romania avea in februarie un numar de 1.400 de angajati.

Altex Romania este actionar majoritar al urmatoarelor companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA - compania de real-estate si Credex Finantari SA - compania de credite de consum, in care 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.

Altex Romania opereaza in prezent 51 de magazine Altex si 15 magazine Media Galaxy, cu o suprafata totala de 85.000 mp.  Principalii competitori ai retailerului pe piata autohtona de electronice, electrocasnice si IT&C sunt Flamingo si Domo.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: