Campionatul Bancherilor la fotbal: Raiffeisen si Unicredit Tiriac - victorii lejere la debut

Data publicarii: 31-03-2010 | Diverse

In primul meci al celei de-a doua seri, RAIFFEISEN a invins categoric pe INTESA SANPAOLO, in timp ce semifinalista din toamna, UNICREDIT TIRIAC s-a impus si ea lejer in fata lui ATE BANK.

INTESA SANPAOLO - RAIFFEISEN    0-15

Marcatori: - / V. Titilina, Vasilescu (4)Matei Lucian (4), Mavrodineanu (3), Alex Andrei, Bogdan Crisan, Codrut Saltan

Raiffeisen a deschis repede scorul in urma unui corner de care a profitat Lucian Matei. Diferenta s-a marit la doua goluri in urma unei executii superbe a lui Alex Andrei. Scorul a devenit unul de forfait dupa golul lui Vasilescu. Pina la pauza, pe teren a existat o singura echipa - Raiffeisen - care a mai marcat inca doua goluri prin Mavrodineanu si Vasilescu (5-0). Partea a doua a continuat in aceeasi nota de dominare a lui Raiffeisen, care a punctat de 10 ori prin golurile lui Lucian Matei (3), Mavrodineanu, Vasilescu (3), Titilina, Codrut Saltan si Bogdan Crisan.

UNICREDIT TIRIAC - ATE BANK     6-1

Marcatori: Valentin Dima (2), Ovidiu Stancu (2) si Costin Petrisor (2) / Daniel Sandu

Al doilea meci al serii, mult mai echilibrat decat primul a opus semifinalista de anul trecut , UNICREDIT TIRIAC  si ATE BANK, o formatie cu un joc vizibil imbunatatit fata de editia de toamna. Cei de la Unicredit au surprins adversarul inca din start, reusind sa deschida scorul in secunda 37 prin  devierea  lui Ovidiu Stancu, care a recidivat citeva minute mai tarziu (2-0). Capitanul echipei, Valentin Dima prelucreaza frumos un balon la marginea careului si mareste scorul la 3-0. In partea secunda, Unicredit este formatia care leaga mai bine jocul la mijlocul terenului si tot ea reuseste sa marcheze in urma unui contraatac printr-un cacai al lui Petrisor (4-0). In momentele urmatoare se produce tresarirea de orgoliu a lui ATE care reuseste golul de onoare prin Daniel Sandu. Pe final, Unicredit mai reuseste sa marcheze inca de doua ori prin Dima si Petrisor, insa ATE a lasat impresia ca poate mai mult.

Partenerii competitiei sunt: Hummel, Vinexpert, Perla Harghitei, Brotac Medical Center, Bronic Security, Restaurant Vatra Neamului si World Class.

Parteneri media: National TV, N 24 PLUS, National FM, Gazeta Sporturilor, Ziarul Ring, Ziarul Bursa, site-urile www.banknews.ro si www.evenimentemedia.ro. O competitie organizata de Silver Media Design si Direkt Media Company.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: