CEC Bank revizuieste in scadere dobanda de baza aplicata creditelor in lei si valuta

Data publicarii: 31-03-2010 | Finante-Banci

Incepand cu 1 aprilie 2010, CEC Bank reduce dobanda de baza Prime Rate (PR), aplicata creditelor in lei si euro, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Astfel, la creditele in lei, dobanda de baza se reduce de la 11,25% p.a. la 9,90% p.a. pentru persoanele fizice si de la 11,40% p.a. la 9,90% p.a. pentru persoanele juridice. La creditele in euro, dobanda de baza pentru persoanele fizice si juridice se reduce de la 7,25% p.a. la 6,90% p.a.
 
De noile procente de dobanda redusa beneficiaza toti clientii care au prevazuta dobanda de baza Prime Rate (PR) in contractele de credit semnate cu Banca.
 
Fiind vorba de o reducere de dobanda, CEC Bank considera ca nu mai este necesara notificarea prealabila a clientilor.
 
Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a mentionat ca Banca va adapta continuu dobanda la cerintele pietei si spera ca prin aceasta decizie clientii actuali ai Bancii sa poata face fata mai usor rambursarilor creditelor in derulare si sa acceseze credite noi. "Iar pentru potentialii clienti lucram la produse noi care sa raspunda nevoilor lor de creditare din aceasta perioada", a mai adaugat Ghetea.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: