Cu oaia la banca. Un fermier a primit 150.000 de lei dupa recalcularea pensiei

Data publicarii: 01-04-2010 | Diverse

Un taran din Vrancea s-a trezit ca are de ridicat de la Posta 150.000 de lei. Adica un miliard si jumatate de lei vechi. Un miracol pentru fermierul in prag de faliment. Omul a vrut sa ridice banii impreuna cu singurul prieten care i-a stat aproape in vreme de saracie. O oaie barsana.

Mos Costica are o microferma si o oaie de incredere. Afacerea nu i-a mers prea bine in ultimul timp. Miercuri insa, a dat norocul peste el. Lui Mos Costica i s-a recalculat pensia de revolutionar si a aflat ca trebuie sa primeasca 150.000 de lei de la Posta. Si-a luat oaia si au plecat la oras.

Dupa ce au ajuns la Focsani, oaia a sarit nerabdatoare din masina si s-a inhamat la carut. Un carut care, in curand, avea sa fie plin cu bani.

"Acesta este cadoul pe care mi l-a trimis Dumnezeu de sarbatori si acesti bani se vor duce la o banca serioasa" declara Mos Costica.

La prima banca, functionarii au crezut ca este o gluma si nu l-au primit. Mare greseala. Abia la a doua banca Mos Costica si oaia lui au fost luati in serios cu o singura conditie: oaia ramane afara.

Cu banii, barbatul spera sa construiasca un azil pentru batrani.

Antena3