Campionatul Bancherilor la fotbal: Credit Europe Bank - victorie cu emotii

Data publicarii: 02-04-2010 | Diverse

Campioana en titre a competitiei, Credit Europe Bank s-a impus greu, cu 2-1, in derbiul Grupei A, dupa ce a fost condusa de Unicredit Tiriac cu 1-0. Partida a fost una aprig disputata, intre doua formatii care isi anunta evident candidatura cel putin pentru faza urmatoare. In prologul etapei, Bank of Cyprus a obtinut prima victorie din aceasta editie, scor 5-3, in fata celor de la ATE - Bank.

ATE BANK - BANK OF CYPRUS      3-5

Marcatori: Mitica Cristache (a), Valentin Costache / Bogdan Alexandru (2), Andrei Dumitrescu (2), Bogdan Dima

Scorul a fost deschis de Bogdan Alexandru din lovitura libera, profitand de neatentia celor de la ATE. Andrei Dumitrescu marcheaza si el pentru 2-0, iar citeva minute mai tarziu acelasi Bogdan Alexandru realizeaza dubla. A fost momentul in care cei de la ATE BANK au revenit in joc si au reusit chiar sa egaleze prin autogolul lui Mitica Cristache si dubla lui Valentin Costache. N-a fost insa suficient, deoarece Bank of Cyprus s-a trezit din amorteala si a punctat de doua ori, pentru o victorie meritata dealtfel, prin reusitele lui Andrei Dumitrescu si Bogdan Dima.

CREDIT EUROPE BANK - UNICREDIT TIRIAC     2-1

Marcatori: Tone, Irimia / Valentin Dima

Prima repriza a meciului a fost echilibrata, cu multe dueluri la mijlocul terenului si putine suturi pe poarta. A fost mai degraba o prima parte de tatonare, ambele echipe fiind constiente ca acest meci poate asigura suprematia in economia generala a Grupei A. Astfel se explica si scorul alb de la pauza. Dupa reluare, Ovidiu Stancu prinde un sut spre poarta lui Scheiber de la mijlocul terenului, iar Vali Dima deviaza in poarta pentru 1-0. La un pas sa produca surpriza, cei de la Unicredit au cedat initiativa, in timp ce Credit Europe, trezita ca din pumn a presat pina a si inscris prin Tone. Mai mult decit atat, campionii reusesc sa preia si conducerea in urma unei executii de la limita careului a lui Irimia. Scor final 2-1, Credit Europe urca pe primul loc, in timp ce Unicredit Tiriac, chiar daca perdanta astazi, ramine in continuare una dintre favoritele grupei.

Partenerii competitiei sunt: Hummel, Vinexpert, Perla Harghitei, Brotac Medical Center, Bronic Security, Restaurant Vatra Neamului si World Class.

Parteneri media: National TV, N 24 PLUS, National FM, Gazeta Sporturilor, Ziarul Ring, Ziarul Bursa, site-urile www.banknews.ro si www.evenimentemedia.ro.

O competitie organizata de Silver Media Design si Direkt Media Company.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: