Bogdan Ionescu si Oana Balan au fost numiti consilieri economici la Ambasadele din Franta si Uruguay

Data publicarii: 02-04-2010 | Actualitate

Bogdan Ionescu, prietenul Elenei Basescu, si Oana Balan, fiica secretarului de stat din Ministerul Economiei Maria Parcalabescu, au fost numiti consilieri economici la Ambasadele din Franta si Uruguay, in urma unui concurs organizat de minister, a anuntat vineri MECMA.

"Ocuparea posturilor din reteaua externa a MECMA se face in conformitate cu prevederile legale privind trimiterea in misiune permanenta a personalului diplomatic si consular, precum si a regulamentelor interne privind recrutarea si selectarea personalului din cadrul Birourilor de Promovare Comerciala Economica (BPCE)", precizeaza Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) pe site-ul sau.

Reprezentantii Ministerului Economiei mai spun ca anuntarea selectiei pentru ocuparea posturilor din reteaua externa a ECMA s-a facut in conformitate cu prevederile regulamentelor interne de recrutare si selectie, prin afisarea la toate sediile institutiei.

Potrivit ziarului Libertatea, la 5 martie, Bogdan Ionescu, cunoscut in mediile mondene ca "Syda", a fost angajat, pe baza unui concurs, pe un post vacant, consilier la Directia Generala Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Ulterior, la 22 martie, Bogdan Ionescu participa la un alt concurs, pentru postul de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris.

Acelasi ziar a mai scris ca, in ziua in care Bogdan Ionescu dadea concurs pentru postul din Paris, Oana Balan, fiica Mariei Parcalabescu, secretar de stat in Ministerul Economiei, concura pentru un post de secretar economic III la Ambasada Romaniei din Montevideo, capitala Uruguay. Oana Balan si-ar fi inceput cariera anul trecut, cand era consiliera pentru un coleg al mamei sale, secretarul de stat Gheorghe Marin.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: