Clientii Porsche Leasing isi pot verifica facturile RCA pe pagina de internet a companiei

Data publicarii: 06-04-2010 | Finante-Banci

Clientii care au optat pentru produsul de leasing financiar oferit de Porsche Leasing au posibilitatea de a accesa online facturile RCA, se arata intr-un comunicat al companiei remis BankNews.ro. Noul serviciu este disponibil pe porscheleasing.ro, iar accesul se face prin crearea unui cont de utilizator in sectiunea Situatie Cont Client. Prin intermediul contului de pe site-ul Porsche Leasing utilizatorii pot vizualiza, salva si printa facturile aferente asigurarii RCA.

"Extindem gama de servicii oferite clientilor Porsche Leasing prin introducerea posibilitatii de accesare online a facturilor de asigurare RCA", a declarat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group. "Stim cat este de important timpul clientilor nostri, iar din acest motiv am dorit sa venim in intampinarea lor cu acest nou serviciu ce ofera o solutie foarte practica si rapida de accesare a documentelor de plata", a adaugat Leitner.

Prezenta facturilor RCA online completeaza pachetul de servicii lansat in octombrie 2009, ce include accesarea facturilor lunare aferente ratelor de leasing si de asigurare CASCO, se mai arata in comunicat.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: