UniCredit Tiriac Bank a lansat un credit imobiliar si un credit de nevoi personale cu ipoteca in lei

Data publicarii: 06-04-2010 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a anuntat marti ca a lansat un credit imobiliar in lei pentru achizitionarea si constructia de locuinte, cu o dobanda calculata la ROBOR la 3 luni + marja de 3,25%, precum si un nou credit de nevoi personale cu ipoteca in lei, la o dobanda ROBOR la 3 luni + marja de 5,25%.

Astfel, in cazul unui imprumut imobiliar in lei pentru achizitia de locuinte, in valoare de 120.000 lei pe 30 de ani, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 9,75% pe an, iar rata lunara este de 973 lei, potrivit calculelor bancii.

La randul sau, creditul de nevoi personale cu ipoteca in lei poate fi folosit atat pentru finantarea nevoilor personale, cat si pentru refinantarea unuia sau mai multor credite contractate anterior.

"Prin lansarea noii oferte, am incercat sa tinem cont de nevoile clientilor nostri si le-am facilitat accesul la credite in moneda in care isi primesc veniturile. Astfel, incercam sa diminuam potentialele riscuri asociate creditarii pe termen lung", a declarat directorul de marketing si segmente din cadrul diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank, Bogdan Spuza, citat in comunicat.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, si are o retea de 241 de sucursale, ce deservesc 515.000 de clienti activi.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: